Chika

Chika is één van de zeven pupjes van Baila en Amigo uit het C-nestje. Omdat ze een mooi wit streepje op haar voorhoofd had toen ze geboren was, hebben onze kinderen haar de naam Chikorita gegeven (Chikorita is de naam van een gras-type Pokémon met een groot blad op haar hoofd).

Chika is een lief, ondeugend maar zachtaardig pupje dat graag de kat eerst uit de boom kijkt voordat ze zelf aan de gang gaat. Zij is dol op haar vader en moeder en op haar baasjes. Het is een lief en rustig hondje dat heel erg van kroelen en knuffelen houdt. Verder is ze gek op balspelletjes. Apporteren is echt haar ding!

Chika heeft een mooie zijdezachte en licht golvende lichtrood-bruin vacht met een wit snuitje en een wit befje. Qua kleuren zit ze dus precies tussen haar vader en moeder in. Het is een lief en grappig pupje met een geweldig karakter. Omdat zij nog een pupje is zal haar vacht zowel qua kleur als qua structuur nog wat gaan veranderen.

Chika’s stamboom en foto’s van haar voorouders zijn te zien op: Pedigree of Chikorita Van De Amigos Bailarines (havanesegallery.hu)

Overige weetjes:

  • Chika is geboren op 19 februari 2021.
  • Haar officiële naam is: CHIKORITA v.d. AMIGOS BAILARINES.
  • Chika is een dochtertje van Amigo & Baila.
  • Haar vachtkleur is RED-SABLE.
  • Chika weegt nu ze een jaar oud is ongeveer 6 kilo.

Meer foto’s van Chika zijn te hier te vinden: Foto’s van Chika