Misschien pups in 2021

Amigo en Baila hebben vlak voor de Kerst hun uiterste best gedaan. Nu is het afwachten of dit een zwangerschap tot gevolg heeft…. Als alles goed gaat zullen we eind januari een afspraak gaan maken bij de dierenarts. Spannend hoor!

Zodra er ‘groot nieuws’ is zullen wij het natuurlijk vermelden op onze website. Na de geboorte van de pups zullen wij de geboortemelding aan de Havanezer Club Nederland doorgeven. Dit komt dan ook op hun site te staan.

Wachtlijst

Gezien de grote belangstelling die er nu al is voor de toekomstige pupjes van Baila en Amigo, zullen wij na de bevestiging van de zwangerschap van Baila waarschijnlijk moeten gaan werken met een wachtlijst, al vinden wij de persoonlijke omstandigheden uiteindelijk belangrijker dan de plaats op de wachtlijst. Maar dat is dan pas.

Het heeft nu dus ook echt geen zin om ons een mailtje te sturen met het verzoek om op de wachtlijst geplaatst te worden. Die wachtlijst is er op dit moment nog niet.  Laten we eerst maar eens afwachten wat de toekomst in petto heeft!

Corona

Zeer regelmatig krijgen wij het verzoek om langs te mogen komen om kennis te maken met onze honden en/of met de Havanezer in het algemeen. Helaas kunnen wij, gezien de omstandigheden m.b.t. Corona, hier niet op in gaan. Wij vragen hiervoor uw begrip.