7 Pupjes voor Baila en Amigo!

Amigo en Baila hebben vlak voor de Kerst hun uiterste best gedaan. We weten nu dat we in de laatste week van februari gezinsuitbreiding krijgen!

Aan het begin van de maand hebben we de dekmelding doorgegeven aan de Havanezerclub Nederland. De dekmelding staat inmiddels vermeld op hun site. Na de geboorte van de pups zullen wij ook de geboortemelding aan de Havanezerclub Nederland doorgeven. Dit komt dan ook op hun site te staan.

Wachtlijst

Gezien de grote belangstelling die er nu al is voor de toekomstige pupjes van Baila en Amigo zullen we met een wachtlijst gaan werken al vinden wij de persoonlijke omstandigheden uiteindelijk belangrijker dan de plaats op de wachtlijst. Een wachtlijst is immers geen ranglijst! Om een eerst schifting tussen alle belangstellenden mogelijk te maken zullen we een vragenlijst gaan maken en die toesturen. Voor ons is het namelijk erg belangrijk dat de pupjes straks een goed en liefdevol nieuw huis gaan vinden!

Inschrijving is tot nader orde gesloten

Update: In 5 dagen tijd hebben we enorm veel aanmeldingen gehad van geïnteresseerde voor een pupje. Alle geïnteresseerden hebben inmiddels de vragenlijst van ons ontvangen. Hieruit hebben we een aantal mensen geselecteerd. Alle pupjes zijn inmiddels gereserveerd.

Update: 

Vrijdagmorgen 19 februari 2021 zijn er maar liefst 7 prachtige pupjes geboren! Het zijn 4 teefjes en 3 reutje.  De geboorteaangifte is inmiddels gedaan bij de Havanezer Club Nederland en de Raad van Beheer. Alle pupjes zijn gereserveerd.

Corona

Zoals bekend bevinden we ons i.v.m. Corona in een lockdown. Dit bemoeilijkt natuurlijk het contact met de toekomstige pupjesbaasjes. Even langskomen gaat nu niet. We zullen daarom vooral via social media moeten communiceren. Het is niet anders. Wij vragen hiervoor uw begrip.