Baila en Amigo hebben een prachtige drieling gekregen!

Bijna anderhalve dag voor de bevalling zagen we zaterdagavond de eerste tekenen van de aanstaande bevalling; Baila werd wat onrustiger en bleef rondlopen ipv lekker te gaan slapen in haar mandje. Haar temperatuur ging naar beneden en de eerste weeën dienden zich aan. Na een nacht en een dag en nog een zeer korte onrustige nacht is Baila in de vroege ochtend van de Tweede Pinksterdag 20 mei 2024 bevallen van 3 prachtige pupjes. De bevalling zelf ging zeer voorspoedig. Amigo was aanwezig bij de bevalling en heeft al zijn pupjes geboren zien worden. Net als de vorige keer vond hij het prachtig! Grote zus Chika kwam speciaal voor de bevalling even logeren maar was zo moe geworden van de onrustige korte nacht dat zij de bevalling vooral slapend op de stretcher heeft doorgebracht. Pas nadat alle pupjes geboren waren en de rommel van de geboorte opgeruimd was, kwam zij slaperig even kijken wat er nou toch allemaal gebeurd was.

We zijn heel erg blij met de geboorte van 2 reutjes en 1 teefje. Het oudste reutje is prachtig donkerroodbruin, de tweede is iets lichter van kleur en is mooi roodbruin met diverse roodtinten en een wit befje en als laatste kwam een werkelijk schattig kastanjekleurig roodbruin teefje.

Net als bij het eerste nestje is Baila een fantastische moeder die haar pupjes voortreffelijk verzorgd. De pupjes zijn al lekker aan het groeien en zijn zeer tevreden pupjes. En Baila herstelt al goed van de bevalling en geniet verder overduidelijk van haar prachtige drieling.

Het eerste pupje  is geboren! Het is een reutje.

Amigo begroet zijn zoontje.

Drie pupjes!

Chika komt kijken bij haar nieuwe broertjes en zusje