Baila is drachtig van haar tweede nestje.

In december ’22 hebben Baila en Amigo het weer even extra gezellig met elkaar gehad. Begin januari ’23 kregen we het vermoeden dat Baila misschien weer drachtig zou zijn. Ze sliep wat meer dan we gewend waren van haar en ze kreeg die typische dromerig blik die drachtige teefjes zo vaak hebben.

Op 12 januari ’23 werd d.m.v. een echo bij de dierenarts bevestigd wat we al dachten: onze Baila is weer in verwachting.  Op de echo waren een paar krachtig kloppende hartjes te zien. Dit is zo ontroerend om te zien! Pas als je kloppende hartjes ziet weet je zeker dat er nieuw leven is.  Hoeveel pupjes er in Baila’s buikje zitten blijft tot aan de bevalling een grote verrassing, de echo was helaas op dat gebied niet duidelijk.

Met Baila gaat het, afgezien van wat zwangerschapsmisselijkheid en wat meer slapen, prima. Zij is in een uitstekende conditie. De komende weken gaan we extra goed voor haar zorgen.  We hopen dat de rest van de zwangerschap goed verloopt en dat er een voorspoedige bevalling volgt.