Hallo!

In de toekomst lijkt het ons erg leuk om een nestje van onze eigen twee lieve en mooie honden te krijgen. Onze reu Amigo is nu ruim twee jaar oud en ons teefje Baila is bijna twee jaar oud. Dit willen we wel verantwoord doen. Onlangs hebben we daarom bij Baila en Amigo de door de rasvereniging en de Raad van Beheer verplichte onderzoeken laten doen mbt de ogen en de knietjes. Baila en Amigo zijn allebei Patella vrij 0/0 bevonden en hebben geen Cataract en geen PRA.

De volgende stappen waren het aanvragen van het formulier voor aspirant keurfokker bij de rasvereniging, het bedenken en aanvragen van een kennelnaam bij de Raad van Beheer en het maken van een website.

Inmiddels hebben we een kennelnaam bedacht en aangevraagd: De Amigos Bailarines Havanezers. Amigos bailarines betekent dansende vrienden. De naam is natuurlijk een vette knipoog naar de namen van onze honden maar we vinden het ook een vrolijke en gezellige naam. Een naam die perfect bij de Havanezer past! De kennelnaam moet nog door de Raad van Beheer goedgekeurd worden. Op de site van de RvB hebben we al wel gezien dat er nog geen kennel is met dezelfde naam.

De website is nu ook aangemaakt en wordt op dit moment ingevuld. Dat is veel maar wel heel leuk werk.

Tot de volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *