Ja!!!!! Baila is drachtig!

Maandagmiddag was het eindelijk zover: het was tijd voor de echo bij de dierenarts. Hoewel we het bijna zeker wisten was het toch fijn om een bevestiging van de zwangerschap te zien. We zagen direct een paar krachtige kloppende hartjes! Zo mooi en ook zo ontroerend om te zien. Ik moest echt even een traantje wegpikken, hoor… Ons hondenmeisje is natuurlijk ook nog even goed nagekeken door de dierenarts en die concludeerde dat Baila in een uitstekende conditie is.

Over een maandje verwachten we de pupjes. Dat betekent dat de pupjes eind april naar hun nieuwe baasjes mogen gaan. En dat is natuurlijk een hele mooie tijd want dan wordt het snel weer lekker weer en kunnen we weer lekker veel naar buiten. Heerlijk. Maar voorlopig is het nog niet zo ver. We gaan ons hier nu eerst goed voorbereiden op de komst van de pupjes.

Baila heeft de laatste tijd wat last gehad van zwangerschapsmisselijkheid. Hierdoor at ze weinig en had ze ook weinig energie. Ondanks dat was ze toch al aardig aangekomen. Sinds deze week eet ze gelukkig weer goed en met smaak. Voor haar doen slaapt ze erg veel, maar ja, dat is natuurlijk ook niet vreemd met al die veranderingen in haar lijfje! We gaan ons meisje de komende maand extra goed vertroetelen. Amigo heeft trouwens allang door wat er aan de hand is met Baila. Het liefst blijft hij dicht bij haar in de buurt. En bij het buitenlopen zorgt hij ervoor dat andere honden niet in de dicht in haar buurt komen. Hij is zo lief en zo zorgzaam!